ADVOCAAT

Mr. Sachine van der Roest is in 1998 beëdigd als advocaat. Vanaf dat moment heeft zij zich toegelegd op het personen- en familierecht. Als mediator begeleidt zij onder andere de partners bij het maken van afspraken over de gevolgen van een echtscheiding of verbreking van de samenleving, waarbij ook de gewijzigde ouderrelatie de benodigde aandacht krijgt.

Als het toch op procederen aankomt, dan bent u bij mr. Sachine van der Roest eveneens aan het juiste adres. Zij heeft als advocaat jarenlange proceservaring in het personen- en familierecht. Door haar kennis, haar inzicht in menselijke verhoudingen en haar gedrevenheid zijn zowel particulieren als ondernemers bij haar in goede handen. Het feit dat zij zelf lange tijd in een maatschap heeft gezeten en inmiddels al weer een aantal jaren haar eigen praktijk uitoefent, maakt dat zij zelf ook als ondernemer de nodige ervaring heeft.

Sinds een aantal jaren is mr. Sachine van der Roest tevens gespecialiseerd in het erfrecht. In dat kader adviseert zij onder andere executeurs, erfgenamen, legatarissen, legitimarissen en procedeert zij namens hen indien er niet tot een vergelijk kan worden gekomen.

OPLEIDING:
  • Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam
  • specialisatieopleiding Familierecht (vFAS)
  • specialisatieopleiding Scheidingsmediation (vFAS)
  • specialisatieopleiding Erfrecht (vFAS)
LIDMAATSCHAPPEN:
  • Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
  • Vereniging Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
Sachine van der Roest advocaat